το σεξ δεν πρέπει να είναι ταμπού μεταξύ συντρόφων

Ερώτηση. Γιατί αυτό το έρμο το σεξ, εν έτει 2021, είναι τόσο ταμπού μεταξύ συντρόφων;

Και προς Θεού, δεν εννοώ θα διατυμπανίζεις παντού τις ερωτικές σου φαντασιώσεις και επιθυμίες. Είναι πολύ προσωπικό θέμα, κι δεν χρειάζεται να το μοιράζεσαι με άλλους, παρά μόνο με το σύντροφο σου, τον εραστή σου.

Κατά την προσωπική μου άποψη είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να ικανοποιείς την κάθε φαντασίωση που έχεις εσύ αλλά και ο παρτενέρ σου. Είναι το συστατικό επιτυχίας για κάθε σχέση ώστε να μην ρουτινιάζει η σχέση.

Φτάνει να είσαι ανοικτός και να συζητάς ελεύθερα με τον σύντροφο σου για το συγκεκριμένο θέμα.

Γιατί να ψάχνεται ο σύντροφος σου αλλού; Γιατί να πρέπει να δει ταινίες πορνό για να φτιαχτεί ενώ θα μπορούσες να του ικανοποιήσεις εσύ  την κάθε  του επιθυμία όπως και αυτός τις δικές σου; Επειδή ντρέπεται να σου πει τι του αρέσει και έτσι προτιμά να την βρίσκει μόνος του; Μέγα λάθος για μένα!

Όσο περισσότερο οι άνθρωποι μιλάνε για τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις ή για όσα απολαμβάνουν κατά τη διάρκεια της συνουσίας, τόσο ευκολότερα απαλείφεται το αίσθημα της ενοχικής ντροπής, που αισθάνονταν οι περισσότεροι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος αμηχανίας κι είναι απόλυτα φυσιολογικό οι άνθρωποι να μιλάνε για το σεξ με τους συντρόφους τους, καθώς συνιστά ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής κάθε ατόμου και επαναλαμβάνω το συστατικό επιτυχίας.

Αλλιώς…Ρουτίνα και πάλι ρουτίνα..

Ρουτίνα σημαίνει ο κυριότερος εχθρός στις σχέσεις. Όλα, μετά από κάποιο διάστημα, παίρνουν μια συγκεκριμένη μορφή, που επαναλαμβάνεται χωρίς βασικές διαφορές.

Αν, όμως,  είσαι ανοικτός στο να συζητάς τι σου αρέσει και τι όχι, συνδυάσεις το ήπιο με το πιο τολμηρό, το αποτέλεσμα μπορεί να σε συναρπάσει.

Είτε άνδρας, είτε γυναίκα υπάρχουν τα γνωστά παιχνίδια ρόλων που μπορούν να δώσουν μια διαφορετική νότα στη σχέση μας. Περισσότερο κυριαρχούν εκείνα που ο ένας από τους δύο προβάλλει κάποιου συγκεκριμένου είδους εξουσία απέναντι στον άλλον. Αυτού του είδους η κυριαρχία δίνει κάτι διαφορετικό στον όρο «σκανταλιά». Το άτομο αποκτά επιβλητικότητα, χωρίς απαραίτητα να είναι αυστηρό, αν και μερικές φορές, αυτό είναι το ζουμί της υπόθεσης.

Και κάπου εδώ αφήνω τον όρο “vanilla fetish”. Δεν έχει να κάνει φυσικά με το παγωτό και τη γεύση της βανίλιας, μα με το σεξ και τις ερωτικές σου προτιμήσεις. Αυτή η κατηγορία είναι ό,τι πρέπει για ‘σένα που θέλεις να δοκιμάσεις περισσότερα στο σεξ, να πειραματιστείς και να κάνεις ένα πιο τολμηρό παιχνίδι, χωρίς να φτάσεις στο kinky επίπεδο του έρωτα και χωρίς να φύγεις και πολύ απ’ το confort zone σου. Άλλωστε, το σεξ έχει πολλές πτυχές και αν δεν δοκιμάσεις, πώς θα ξέρεις τι σε φτιάχνει περισσότερο;

Ξεκίνα, λοιπόν, με ένα role play που θα σας κάνει να ξεφύγετε απ’ τα συνηθισμένα. Φέρε στο μυαλό σου την πιο τολμηρή σου φαντασίωση και βάλε τον/την παρτενέρ σου να υποδυθεί ένα ρόλο που σε φτιάχνει, κάνοντας κι εσύ το ίδιο. Μπορείς να κάνεις πραγματικότητα οποιαδήποτε  ερωτική φαντασίωση.

Δε φαντάζεσαι πόσο εύκολα θα κάνεις πράξη όλες σου τις φαντασιώσεις απλά και μόνο μπαίνοντας στο πετσί ενός ρόλου. Όταν υποδύεσαι κάτι που δεν είσαι, φεύγουν αμέσως τα κολλήματα κι οι ανασφάλειες, αφήνοντας τον εαυτό σου να αυτοσχεδιάσει και να απολαύσει τη σκηνή.

Παίξε με τις αισθήσεις. Ένα μαντήλι να καλύπτει τα μάτια, με την αγωνία του να μην ξέρεις τι να περιμένεις να κορυφώνεται, είναι αρκετό για να σε απογειώσει -ακόμα και να σε κάνει να τελειώσεις πριν ολοκληρωθεί το ερωτικό σενάριο που είχες στο μυαλό σου. Μπορείς να κάνεις μια αναπαράσταση από τις «9 ½ Εβδομάδες». Το δέρμα σου καίει κι ένα παγάκι γλιστρά σε κάθε πόντο του σώματος, με την απότομη διαφορά θερμοκρασίας να το λιώνει -κάνοντας και σε ‘σένα το ίδιο.

Και –αχ, αυτά– τα σημάδια. Χωρίς να αφήσεις πληγές ολόκληρες, άφησε μικρές μελανιές στα χέρια κοντά στους καρπούς, να δείχνουν την προσπάθεια του ενός να ακινητοποιήσει τον άλλο, ενώ στην ουσία ήταν ένα παιχνίδι που άναβε το ίδιο και τους δύο ή σημάδια από γρατσουνιές στην πλάτη, να σας παιδεύουν κάθε φορά που πάτε να φορέσετε ένα ρούχο -για τις επόμενες μέρες τουλάχιστον. Θα ‘ρχεται στο μυαλό σου η στιγμή που απέκτησες το σημάδι παραμερίζοντας τον πόνο, νιώθοντας ξανά και ξανά την ηδονή του τότε, με τα σώματά σας να πάλλονται κάνοντας πείσματα ο ένας στον άλλο καθώς γεμίζατε σημάδια. Είναι παιχνίδι, αρκεί να αρέσει και στους δύο, κι όχι βασανιστήριο όπου υποβάλεις κάποιον γιατί σε ερεθίζει ο πόνος του.

Ελαφριά δεσίματα… Ένα μπλουζάκι ή ακόμα και το εσώρουχο που αφαιρέθηκε προηγουμένως είναι ό,τι πρέπει για να δεθούν τα χέρια ή και τα πόδια. Είτε με απαλές κινήσεις είτε με πιο απαιτητικές, ένα ελαφρύ δέσιμο αφήνει την ιδέα πως είναι ανήμπορος κάποιος να κινηθεί, ενώ στην πραγματικότητα απλά αφήνεσαι στα χέρια του ή αυτός/αυτή στα δικά σου, παίρνοντας έστω και για λίγο τον ρόλο του κυρίαρχου. Όποιος και να ‘χει τον τελευταίο ρόλο, είναι το ίδιο απολαυστικό και για τους δύο, γιατί δεν υπερβαίνονται τα όρια ή οι αντοχές κανενός. Ένα domination game σε πολύ ήπια πλαίσια, κάτι που κάνει την εμπειρία μοναδική.

Το παιχνίδι της κυριαρχίας, ή κι ένα mind control game που δεν είναι ακριβώς ο έλεγχος του/της συντρόφου σου στην περίπτωση των vanila fetishes, είναι το Α και το Ω για όσους συναρπάζονται πραγματικά απ᾽τα μυστικά του έρωτα και του σεξ και μάλιστα συμπεριλαμβάνεται σχεδόν σε όλα τα παραπάνω.

Τι πιο ελκυστικό, μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, να σας περιμένει ένα διαφορετικό παιχνίδι κάθε φορά. Είναι αυτό που λέμε «δεν ξέρω από πού μου ήρθε, δεν το περίμενα». Και φυσικά, δεν είναι μόνο τα παιχνίδια του παραπάνω τύπου, αλλά και τα απλά. Όπως το παιχνίδι των αγνώστων. Πριν τη βραδινή σας έξοδο, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο αγαπημένο σας μπαράκι και να παραστήσετε τους αγνώστους. Όταν φτάσετε, λοιπόν στο μπαρ, μπορείτε να φλερτάρετε ξανά από την αρχή με διαφορετικό τρόπο.

Ο χαμηλός φωτισμός, η χαλαρή μουσική και το αγαπημένο σας ποτό μπορούν να απογειώσουν τη βραδιά. Το σκηνικό θέλει το ταίρι σας να κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ περιμένοντας να τον σαγηνεύσετε με τις ικανότητές σας. Δε χρειάζεται να είστε ο Νουρέγιεφ ή η Σεμίνοβα. Η φαντασία και η διάθεσή σας μόνο μπορούν να βγάλουν έναν εαυτό που δε γνωρίζατε. Καθώς πλησιάζετε, ένα χάδι στο λαιμό, ένας ψίθυρος στο αυτί, βοηθούν το μεταξύ σας σενάριο να απογειωθεί. Η ανατριχίλα που διαπερνά το κορμί ανάβει τις αισθήσεις.

Παρ’ ολ’ αυτά, το κρεβάτι μπορεί να είναι άνετο, αλλά σαν τα υπόλοιπα μέρη του σπιτιού δεν έχει. Το πάθος δεν περιμένει μέχρι να φτάσετε στην κρεβατοκάμαρα. Ακόμα κι εκεί που κάθεται το ταίρι μας μπορεί να γίνει η «δουλειά». Ή εκεί που έχετε επιλέξει να μαγειρέψετε, ακόμα και μετά το φαγητό, στην τραπεζαρία (αν δεν έχετε σκάσει από το φαγητό βεβαίως, βεβαίως). Η φαντασία αλλάζει και προσαρμόζεται ανάλογα με το περιβάλλον.

Αλλιώς μπορείς να μείνεις στο απλό, αδιάφορο ίσως σεξ ώσπου να βαρεθείς και στο τέλος να μην το αναζητάς, βρίσκοντας οτιδήποτε άλλο για να γεμίσεις αυτό το κενό. Ενώ μπορείς να δοκιμάσεις να πάρεις μικρές γεύσεις από κάτι διαφορετικό, μέχρι να ‘σαι διατεθειμένος να δοκιμάσεις περισσότερα, γιατί τότε θα διαπιστώσεις πως υπάρχουν πολλοί τρόποι να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου αλλά και τον παρτενέρ σου.

Το ερωτικό παιχνίδι είναι ένα φάρμακο εκτόνωσης κι ανταλλαγής αισθήσεων που μπορεί να κάνει θαύματα. Βέβαια, μια στασιμότητα μπορεί να υπάρξει και σ’ αυτόν τον τομέα, αν δε βάλουμε λίγο τη φαντασία μας να δουλέψει. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να δοκιμάσουμε μεταξύ μας, αν βέβαια και το ταίρι μας έχει την ίδια όρεξη για εξερεύνηση.

Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, το σεξ μπορεί να κάνει τη ρουτίνα πιο ελκυστική. Ξεδίνετε και οι δύο. Ανακαλύπτετε νέα πράγματα, όπως το ταλέντο σας στο χορό ή την ευλυγισία που μπορεί να έχετε. Κι αν δεν έχετε, μπορείτε να την αποκτήσετε κι οι δύο. Ενώνεστε κι έρχεστε πιο κοντά. Ξεχνάτε για λίγο τις έγνοιες και δίνετε στους εαυτούς σας αυτό που πραγματικά χρειάζονται. Ο ένας τον άλλον.

Σημαντικό για όλα αυτά είναι να μην ντρέπεστε να συζητάτε με τον σύντροφο σας τις φαντασιώσεις σας. Nα μην τα σύζητάτε με άλλους βεβαίως, μόνο με τον σύντροφο σας!! Τι πιο ωραίο να μπορείς να πραγματοποιήσεις κάθε φαντασίωση του παρτενερ σου;

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...