Τι κάνει μια γυναίκα δυνατή;

Δυνατή, ανεξάρτητη γυναίκα. Αυτό που θέλουν να γίνουν τα περισσότερα κορίτσια, όταν μεγαλώσουν. Αυτό που λένε ότι ψάχνουν οι άντρες, αλλά στην πραγματικότητα τους φοβίζει.

 Τι κάνει μια γυναίκα δυνατή..Οι αγώνες της, η επιμονή της, οι θυσίες, η αγάπη και η έλλειψη εγωισμού. Μια δυνατή γυναίκα έχει περάσει από φουρτούνες και τρικυμίες αλλά κατάφερε να βγει στη στεριά, καταφέρνοντας να κρατήσει την αναπνοή της για πολύ ώρα.

Αυτές οι γυναίκες είναι ανεξάρτητες και δυναμικές στο επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Γεμίζουν το χώρο που βρίσκονται και τους γύρω τους, εκπέμπουν λάμψη, τις θαυμάζεις για το έξυπνο μυαλό τους, θα τις διακρίνεις ανάμεσα σε πολλές. Έχουν ένα αταίριαστο συνδυασμό που σε ψαρώνει αλλά σε γλυκαίνει ταυτόχρονα. Δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση τους, αλλά με αυτό που εκπέμπουν, τα μάτια τους, το χαμόγελο τους, την ενέργεια τους.  Η δυνατες γυναίκες μπορεί τη μια στιγμή να υπομένουν μια κατάσταση και την άλλη στιγμή να δείχνουν ότι έχουν τον πλήρη ελέγχει.

Αυτες οι γυναίκες μπορούν να σε παραπλανήσουν με ένα σκληρό προσωπείο αλλά τα μάτια τους πάντα μαρτυρούν την αλήθεια. Αυτά που κρύβουν καλά από τους γύρω τους. Αν καταφέρεις και κάνεις τις σωστές κινήσεις μαζί τους, θα ρίξουν κάθε τείχος που έχουν υψώσει και θα σπάσουν το προσωπείο τους. Αυτές οι γυναίκες είναι πάντα έτοιμες να αγαπήσουν , και να δώσουν το 100% του εαυτού τους αν ανταποκριθείς στην αγάπη τους. Είναι μοναδικά πλάσματα που έχουν θετική επιρροή στους γύρω τους, εμπνέουν τους άλλους. Έχουν την λύση για τα προβλήματα όλων, θα κάτσουν να σε ακούσουν με τις ώρες. Έχουν μια όμορφη λογική που σε κάνει να βασίζεσαι σ´᾽ αυτή. Δεν έγιναν δυνατές όμως μέσα σε ένα 24ωρο,δεν ξύπνησαν δυνατές, αντίθετα χρειάστηκαν πολλά δάκρια και στεναχώριες για να γίνουν έτσι . Είναι περήφανες, και πεισματάρες. Είναι γυναίκες αυτάρκεις, δεν χρειάζονται, ούτε στηρίζονται στο πορτοφόλι ενός άντρα. Τα καταφέρνουν και μόνες τους. Ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή και πετυχαίνουν έχοντας ασπίδα την επιμονή και υπομονή.

Οι άνθρωποι πολλές φορές θα τις μπερδέψουν με εγωίστριες. Δεν είναι όμως. Απλά τρομάζουν τους ᾽᾽αδύναμους᾽᾽ άντρες με την προσωπικότητα τους και έτσι εύκολα κάποιος άντρας θα τις περιγράψει έτσι, ως εύκολη δικαιολογία μιας και δεν μπορούν να φανούν αντάξιοι. Είναι γυναίκες που όσο και αν δεν το περιμένεις μπορεί να πληγωθούν πολύ βαθιά, παρόλα αυτά ξέρουν πως να γιατρέψουν τις πληγές τους. Θα φύγουν μακριά πριν χάσουν την ταυτότητα τους, πριν χάσουν το εγώ τους. Φεύγουν μόνο όταν πρέπει να σωθούν. Δεν είναι ότι τα παρατάνε όμως, έχει διαφορά. Φεύγουν μόνο αν νιώσουν ότι έκαναν ότι μπορούσαν, όταν έχουν εξαντλήσει όλες τις ευκαιρίες μαζί σου, όταν περισσεύουν. Δεν φοβούνται να φανερώσουν αυτά που νιώθουν και τις αδυναμίες τους.  Κάθε φορά που καίγονται ή παίζουν με τις φλόγες, θαρρείς ότι λάμπουν πιο πολύ, λες και το φως της φλόγας στέφει τα μαλλιά τους. Έχουν μια εσωτερική δύναμη που τιν κάνει να μην ανέχονται για πάντα τις αναποφάσιστες προσωπικότητες, αργούν αλλά βάζουν τέλος. Θέλουν να γνωρ´ίζουν τι νιώθεις. Αν διαισθανθουν ότι δεν είναι αμιβαίο, δεν θα διστάσουν να προχωρήσουν μόνες τους. Το ίδιο θα κάνουν και αν νιώσουν ότι δεν τις εκτιμάς. Δεν θα δουλέψει αν τους συμπεριφερεσαι σαν τις άλλες. Δεν θέλουν αυτούς που τις κοιτάνε, αλλά αυτούς που μπορούν να τις δουν. Να δουν πιο βαθιά.

Αυτές οι δυνατές γυναίκες όμως αγαπούν χωρίς όρια, και αν είναι αμοιβαίο, θα είναι αφοσιωμένες για πάντα, μέχρι τέλους. Θα στηρίξουν, θα βοηθήσουν και θα παλέψουν. Τους αρέσει να βουτάνε στα βαθιά νερά. Η λέξη “προσφέρω” έχει άλλη έννοια για αυτές. Θα δώσουν χωρίς όριο, με άσβεστο πάθος. Είναι πάντα πρόθυμες να μοιραστούν τις πληγές τους και περιμένουν το ίδιο και από την άλλη πλευρά. Απαιτούν απ´ τον άντρα να είναι ειλικρινής, να εκφράζει τα συναισθήματα του και να δείχνει τα αδύνατα του σημεία. Αυτές οι γυναίκες κάνουν τα πάντα με πάθος. Δεν τις βαρίεσαι εύκολα, γιατί ξέρουν πως να μην ρουτινιάζουν με κάποιον. Κάνουν τα παντα για να κρατούν παντα την φλόγα ανοικτή. Η ένταση που τις διακατέχει, είναι δύσκολη για έναν άνδρα να την καταλάβει. Ναι αυτα τα έντονα συναισθήματα και οι σκέψεις που έχουν, η ποιότητα της πρσφοράς τους, είναι ικανά να φοβήσουν τους άντρες, τους αδύναμους άντρες όμως. Τους τρομάζει και δυσκολεύονται να αποδεχτούν αυτή την αρσενική δοσμένη θηλυκότητα που έχουν αυτές οι γυναίκες. Συνήθως είναι τέτοιες οι στιγμές που οι άντρες αποφασίζουν να απομακρυνθούν. Ως γνωστό, οι άντρες αποφεύγουν να απαντούν σε δύσκολες ερωτήσεις, και να ανοίγονται. Επομένως, αυτές οι γυναίκες ειναι έξτρα δυσκολία γι’ αυτούς.

Αυτό που αγνοούν οι περισσότεροι άνδρες είναι, ότι μια τέτοια γυναίκα έχει την ανάγκη να παραδώσει τα ηνία σε αυτόν που θα την αγαπήσει. Οι πραγματικά δυναμικές γυναίκες νιώθουν ανακούφιση όταν παραδώσουν τον έλεγχο σ᾽ αυτό που διαλέξουν για σύντροφο τους. Κάποιον όμως που θα μπορεί να τις διαχειριστεί , δεν θα έχει κόμπλεξ και ανασφάλειες, κάποιον που δεν θα φοβάται ότι θα επισκιαστει. Είναι γυναίκες που θέλουν να θαυμάζουν αυτόν που έχουν δίπλα τους.  Είναι αυτες που θα σταθούν πλάι στον άντρα και θα αντικατοπτρίζουν τα σημεία που πρέπει να αναφερθούν για να γίνει καλύτερος αλλά και θα τον εμψυχώσουν για κάθε δυνατό στοιχείο του. Γυναίκες που έχει τόση ανάγκη να αγαπηθούν χωρίς να ζητιανέψουν. Αν νιώσουν ότι το αξίζεις, θα σου υποταθούν, όχι όμως από αδυναμία. Και τότε θα είσαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος! Θα απολαύσεις τη μαγεία της υποταγής που έχει το «ανυπότακτο».

Αυτή η γυναίκα ειναι ένα δώρο . Γυναίκα με σταθερές αξίες μέσα στη δειλία και τη μουντάδα αυτού του κόσμου. Πλάσμα παρεξηγημένο από αυτούς που δεν είχαν το σθένος να αντιμετωπίσουν την αλήθεια τους μέσα στο ψέμα, το πάθος τους μέσα στη μετριότητα. Είναι γυναίκα έμπνευση για να δημιουργήσει γύρω της ένας άνδρας. Φτάνει να είναι ΔΥΝΑΤΌΣ. Έτσι συμβαίνει πάντα… τις δυνατές γυναίκες τις βρίσκεις πλάι σε ΔΥΝΑΤΟΎΣ άντρες. Όλοι οι υπόλοιποι δεν ήταν αρκετοί ή ήταν δειλοί ή απλά δεν είχαν τα κότσια να το προσπαθήσουν. Επομένως στην ερώτηση γιατί είναι δύσκολο για τους άνδρες να διαχειριστούν μια δυνατή γυναίκα; Η απάντηση είναι απλή. Επειδή δεν μπορούν. Προτιμούν κάτι πιο εύκολο.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...