Μέχρι να βρείς αυτόν που είναι για σένα..

Να μείνεις μόνη σου μέχρι να βρεις αυτό που είναι για σένα. Μην βλέπεις τους άλλους που συμβιβάζονται γιατί φοβούνται να είναι μόνοι. Μην σκέφτεσαι ότι ίσως θα έπρεπε να κάνεις το ίδιο. Δεν θα είσαι ευτυχισμένη. Ευτυχία είναι να είσαι με κάποιον που γεμίζει την ψυχή σου. Που μπορείς να είσαι παιδί, κορίτσι και γυναίκα μαζί του. Που δεν θα φοβάσαι να τσαλακωθείς, δεν θα φοβάσαι να δείξεις αυτό που είσαι. Κάποιον που δεν θα φοβάται να δει όλες τις πλευρές του εαυτού σου. Θα σε δει να κλαις, να φοβάσαι, να γελάς, να παίζεις σαν μικρό παιδί, να γίνεσαι γυναίκα. Δεν θα υπάρχουν πρέπει. Ναι να μείνεις μόνη μέχρι να βρεις αυτό το κάτι.. Να μείνεις μόνη μέχρι να βρεις αυτόν που θα σε κάνει να εμπιστευτείς ξανά τον εαυτό σου. Που δεν θα χρειάζεται να ανταγωνιζεσαι οποιαδήποτε άλλη γιατί θα είσαι σίγουρη ότι μόνο εσένα κοιτάει. Μην αφήσεις την καρδιά σου να παρεκκλίνει απ’ το μονοπάτι της.

Oι σχέσεις δεν έρχονται με συμβιβασμούς και χλιαρά συναισθήματα. Έρχονται με πάθος. Μείνε ελεύθερη μέχρι να βρεις αυτόν που θα σε κάνει να γελάς σαν μικρό παιδί. Θα επουλώσει κάθε φόβο και ανασφάλεια. Που θα σε κάνει να καταλάβεις ότι η αγάπη δεν σημαίνει πόνος και θλίψη αλλά χαρά. Εκείνον τον κάποιον που θα μπορείς να αφεθείς. Θα βάλει χρώμα στην ζωή σου. Θα είναι όλα αυτά που ψάχνεις. Θα συζητάτε τα πάντα χωρίς ενδοιασμούς. Θα θέλεις να είσαι κάθε μέρα πιο όμορφη για αυτόν. Που δεν θα ρουτινιαζετε γιατί θα βρίσκετε πάντα τον τρόπο να κρατάτε την φλόγα αναμμένη. Αυτόν που θα σε κοιτά στα μάτια και η ζεστασιά τους θα ζεσταίνουν τα δικά σου. Αυτόν που ξέρει τι θέλει.

Ο έρωτας απ’ την φύση του είναι φωτεινός, μυρίζει τόσο έντονα που γεμίζει την ψυχή σου μόνο με μια ματιά. Αν σε κάνει να αμφιβάλεις δεν είναι έρωτας ή καλύτερα δεν είναι για σένα. Αν ψάχνεις δείγματα συμπεριφοράς στον άλλο ως απόδειξη πως νιώθει ότι και εσύ τότε δεν είναι αυτός. Ο αληθινός έρωτας δεν κρύβεται, δεν έχει αμφιβολίες. Να μείνεις μόνη σου μέχρι να βρεις αυτόν τον έναν που θα σε κάνει να νιώσεις πλήρης. Δεν θα σκεφτείς τι πρέπει να κάνεις, δεν θα προσπαθήσεις να καταλάβεις τι κρύβουν τα λόγια του. Δεν θα αναρωτιέσαι αν είναι ενθουσιασμός έλξη ή έρωτας. Θα ξέρεις ότι είναι ο ένας. Θα ξέρεις ότι είναι έρωτας, θα μιλάς για τα μάτια του και το χαμόγελο του και η καρδιά σου θα στο ψιθυρίζει ότι αυτός είναι. Η καρδιά σου θα βρει να ανήκει κάπου. Μην συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο..

Αυτόν που θα είναι όπως εσύ. Μην συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...