Ναι άλλαξες

Βιαζόσουνα να βγεις έξω στη ζωή αλλά ήσουν ένα φοβισμένο ανθρωπάκι. Μέχρι που ήρθαν οι πρώτες δυσκολίες, απογοητεύσεις, αποτυχίες. Λύγισες αλλά ξανασηκώθηκες γιατί είχες μια κρυφή δύναμη μέσα σου που εμφανιζόταν κάθε στιγμή που την χρειαζόσουν.

Άλλαξες, άλλαξες πολύ. Γυρνάς πίσω και το βλέπεις τόσο καθαρά. Πως ήσουν και πως έγινες και νιώθεις περηφάνια για όσα κατάφερες. Κυρίως που κατάφερες να εξελίξεις τον εαυτό σου. Συνειδητοποιείς ότι το παρελθόν σου ήταν εν τέλη ευλογημένο. Χάρις σε αυτό έγινες πιο δυνατός και δεν θα άλλαζες τίποτα απ’ αυτό. Δεν θα διάλεγες τον εύκολο δρόμο γιατί ξέρεις ότι δεν θα ήσουν αυτός που κατάφερες να είσαι τώρα. Ακόμα και οι άνθρωποι που πέρασαν απ’ την ζωή σου, αυτοί που έφυγαν, αυτούς που έδιωξες, όλοι είχαν να σου διδάξουν κάτι.

Τώρα ξέρεις να ξεχωρίζεις, να βλέπεις πέρα από το προφανές και να επιλέγεις πιο σωστά, να επιλέγεις εσένα. Δεν φοβάσαι να ρισκάρεις, γιατί ξέρεις ότι και να συμβεί κάτι θα κερδίσεις, είτε αυτό είναι ο στόχος σου, είτε ακόμα ένα μάθημα. Δεν σε χαραμίζεις, ξέρεις τα θέλω σου και δεν κάνεις εκπτώσεις σε αυτά. Ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να αρέσεις σε άλλους αλλά ούτε και σε νοιάζει να αρέσεις σε όλους. Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανένα.  Δεν ανέχεσαι να σε υποβιβάζουν και δεν κυνηγάς ανθρώπους που δεν σου αξίζουν. Ούτε φοβάσαι αν φύγουν, αντίθετα τους δείχνεις την πόρτα εξόδου. Ξέρεις ότι αυτοί που πρέπει και αξίζουν θα έρθουν, ή είναι ήδη δίπλα σου. Επιλέγεις ανθρώπους που σε εκτιμούν, που εξελίσσονται και εξελίσσεσαι μαζί τους.

Πλέον ξεζουμίζεις το σήμερα, δεν αφήνεις στιγμή να πάει χαμένη. Φροντίζεις το μέσα σου, και το έξω σου. Με αυτοπεποίθηση κοιτάς μόνο ευθεία μπροστά. Και όταν νιώσεις ότι κάτι σε χαλάει, χραπ και έξω απ᾽την πόρτα. Γιατί πολύ απλά επιλέγεις εσένα. Είναι στάση ζωής.

Ναι άλλαξεςYou are unstoppable

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...