Ένα παράδειγμα για όλους μας-Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιαννης Αντετοκούνμπο πήρε το βραβείο του ΜVP και έκανε όλους εμάς να ανατριχιάσουμε με το λόγο του. Ευχαρίστησε με δάκρυα στα μάτια όσους τον βοήθησαν να φτάσει ψηλά. Ένας άνθρωπος που παρά τις δυσκολίες που πέρασε, κατάφερε να πετύχει τους στόχους και δεν θα μπορούσε να μην είναι ένα παράδειγμα για όλους μας.  Είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και παρ’ όλα αυτά μέσα από τα λόγια του διακρίνεις έναν αυθεντικό άνθρωπο γεμάτο ευγνωμοσύνη.  Σπάνιο στην εποχη μας. Συνεχίζει να παλεύει κάθε μέρα. Ένας άνθρωπος με ακλόνιτη πίστη και δύναμη. 

Μπράβο Γιάννη. Το ΜVP ανήκει στο μεγαλείο της ψυχής σου. Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια. Τα λόγια του Γιάννη είναι αρκετά.  

‘’Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με ευλόγησε με αυτό το ταλέντο. Δεν θα ήμουν εδώ που είμαι τώρα χωρίς αυτόν, είμαι απιστεύτα ευλογημένος. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Θέλει πάνω απο ένα παίκτη για να πετύχεις πάνω από 60. Ήταν πάντα έτοιμοι να παλέψουν και να δώσουν το 100 τις 100 του εαυτού τους.  Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον προπονητή μας, που πίστευε σε μας και που μας έμαθε τι χρειάζεται για να φτάσεις στην κορυφή. Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση. Ήμουν 18 ετών στην Ελλάδα και με πίστεψαν. Ευχαριστώ το Μιλγουόκι, την Ελλάδα και τους Νιγηριανούς που με υποστηρίζουν. Στην Ελλάδα ήταν 5- 6 το πρωί, και παρ’ όλα αυτά παρακολουθούσαν τους αγώνες, και μου έστελναν  υποστηρικτικά μηνύματα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου, που δυστυχώς δεν είναι τώρα μαζί μου. Πριν από 2 χρόνια είχα ένα στόχο, να γίνω ο καλύτερος παίκτης και θα κάνω ότι χρειαστεί για να κερδίσει η ομάδα μου. Πάντοτε σκέφτομαι τον πατέρα  μου, και αυτό με κάνει να έχω ένα κίνητρο και να προσπαθώ πιο σκληρά. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπληκτικούς αδελφούς μου. Έίστε τα πρότυπά μου, σας ευχαριστώ για όσα κάνετε για μένα.

Ευχαριστώ την απίθανη μητέρα μου. Είναι η ηρωίδα μου. Οι καλοί γονείς βλέπουν το μέλλον για τα παιδιά τους.  Έτσι και η δική μου ήταν πάντα δίπλα μας και πίστευε σε μας. Είσαι αληθινή ΗΡΩΙΔΑ.

Αυτή είναι μόνο η αρχή, ο στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Όπως μου είχε πει ο πατέρας μου, πάντα να θέλεις περισσότερα, όμως να μην είσαι άπληστος. Θέλω να κατακτήσω το πωτάθλημα και θα κάνω ότι χρειαστεί για να το πετύχω.

Σας ευχαριστώ.’’

Και εμείς σ’ευχαριστούμε

“This is just the beginning. My goal is to win a championship. I’m going to do whatever it takes to make that happen.”

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...